Totaalorganisatie

Alles om van je Event een succes te maken

Teambuilding activiteiten in Vlaanderen van 20 tot 200 p.p.
Voor informatie over teambuilding in Duitsland, kijk op Teambuilding Ideen de UK vindt u via Teambuilding Ideas. Tenslotte, willen we u veel plezier toewensen met het organiseren en uitvoeren van uw team building activiteit. De ontvoerde directeur teambuilding. Bent u op zoek naar een unieke teambuilding activiteit in Antwerpen, Gent, Brussel, Brugge, Mechelen, Luik of Leuven?
hypnose
De leukste teambuilding activiteiten.
Ontmantel de virtual bom. Virtual reality op locatie: Jullie willen een unieke teambuilding activiteit? Dan is ontmantel de BOM precies iets voor jullie! Bij een eerste kennismaking met de virtual reality wereld vinden wij het belangrijk dat iedereen dit op zijn/ haar eigen tempo kan doen.
zonnepaneel
Teambuildings en activiteiten.
Teambuilding op unieke locatie: operatie fort Napoleon te Oostende. Een teambuilding in het Fort Napoleon te Oostende is de ultieme all weather activiteit voor u en uw team. Deze historische locatie wordt omgetovert tot een waar strijdtoneel, waarbij jullie de hoofdrolspelers zullen zijn.
werfafsluitingen
Indoor Teambuilding Originele ideeën voor het organiseren van een geslaagde Teambuilding activiteit.
The Designers is een unieke en creatieve teambuilding. We combineren teamwork en creativiteit met een hoog fun-gehalte. Deze teamactiviteit geeft het team een creatieve boost en blaast nieuwe energie. Totem is een polyvalente teambuilding activiteit gedurende dewelke jullie de kwaliteiten van jullie ploeg naar voor zullen brengen.
wc ontstoppen met plastic zak
Teambuilding activiteiten voor 2017: dé nieuwe trends. Locat Events.
After Work teambuilding. Snel even een teambuilding na de uren. Dat kan en is de nieuwe trend voor 2017. Teambuilding in het weekends zien we dus verschuiven naar de werkweek. Met het nieuwe after work teambuilding activiteit speelt Locat Events hierop in.
Teambuilding.
Mogelijk op elke gewenste locatie in België. Activiteit op locatie Escape room. Deze avontuurlijke citygame met elementen uit de welbekende Escape Rooms en de film The Maze Runner is de perfecte teambuildingsactiviteit! Je speelt het in teams en de game duurt 120 minuten! Gewapend met smartphone, spelpakket en onze gameapp hebben jullie 2 uur de tijd om het geheim van The Maze te ontrafelen. Escape room Locked” Let the magic happen! max 7 personen. Vanaf 2500, per persoon. 3 tot 7 personen. Teambuilding Escape room.
Teambuilding activiteiten Antwerpen Funkey.
Teambuilding activiteiten Antwerpen. Vind hier de leukste teambuilding activiteiten Antwerpen. Als je een teambuilding activiteit organiseert in Antwerpen zit je goed bij Funkey. Een database vol met ideeën voor actieve teambuilding activiteiten antwerpen, personeelsfeestjes, survivals en culinaire of culturele stadsspelen.
Teambuilding activiteiten Funkey De database met teambuilding.
Kies gewoon je categorie, aantal personen, regio en budget in de teambuildingzoekmachine en je ziet in één oogopslag welke teambuilding aansluit op jouw wensen. We werken uitsluitend samen met professionele teambuilding organisatoren, die voldoen aan onze kwaliteitseisen. We wensen je veel plezier op je teambuilding activiteit!
10 originele teambuilding-activiteiten Vacature.com.
Hoewel veel bedrijven nog steeds voor klassieke teambuilding kiezen stads of natuurwandeling, restaurantbezoek, wordt het aanbod voor originele en spannende teambuildingactiviteiten steeds groter. De onderstaande activiteiten winnen dan ook aan populariteit. Een escape game is een interactief spel waarbij je moet ontsnappen uit een ruimte via het oplossen van puzzels en raadsels.