etw

Totaalorganisatie

Alles om van je Event een succes te maken

teambuilding – Resultaat: een performanter team.
De cursus Effectief Delegeren is geschikt voor managers, leidinggevenden en teamleads die er belang bij hebben om taken en verantwoordelijkheden te delegeren, om zo het volledige potentieel van zichzelf en van hun medewerkers te benutten. Deze workshop is gebaseerd op bewezen delegatietechnieken en bijgevolg zeer praktijkgericht.
teambuilding – oplossingen die gerelateerd zijn met communicatie en positionering van objecten.;
en door de diverse projecten en technische relaties tussen verschillende producten onderling is ze steeds opzoek om deze kennis te delen. Wij zijn ervan overtuigd dat transport, logistiek en mobiliteit sterk met elkaar verweven geraken en duidelijke eco-systemen hun opmars kennen.
Teambuilding in de Ardennen versterk je teamBrandsport.
Kijk eens op onze bedrijvenpagina. Tijdens een heerlijke dag teambuilding in de Ardennen voer je samen met je collegas diverse opdrachten uit. Bij teambuilding in de Ardennen word je echt uitgedaagd. Je moet samenwerken met de groep om resultaat te bereiken.
personeelsfeest
Samenwerkingsspelen Nok Nok.
Diverse samenwerkingsspelen achter elkaar laten spelen. Deze spelen kan je tussentijds bespreken of er kan op het einde van de opdrachten een nabespreking volgen over samenwerking en elkaar steunen. Je kan er ook een wedstrijd van maken, waarbij de jongeren voor elke geslaagde opdracht een van de ingrediënten kunnen winnen om pannenkoeken te maken. Samenwerken Teambuilding Groepsgevoel Samen sterk Er zijn voor mekaar.
lenen simulatie
Teambuilding activiteiten Funkey De database met teambuilding.
In deze teambuilding database vind je meer dan 170 leuke teambuilding activiteiten die teamwork stimuleren, probleemoplossende vaardigheden verbeteren en vertrouwen ontwikkelen. Deze teambuilding activiteiten worden aangeboden van de kust tot in de Ardennen. We hebben originele teambuilding concepten in de regio Antwerpen, Gent, Brussel en de rest van België.
eandis zonnepanelen
Teamuitjes op de boerderij FarmFun.
Afhankelijk van de doelgroep kiezen we samen als teambuilding voor de Farm Trophy of de Farm Challenge. De Farm Trophy is het meest geschikt voor strategische én operationele medewerkers van bedrijven die dichter naar elkaar willen groeien tijdens leuke denk en doeopdrachten.
airco
FunFeelgood Funkey Toffe teambuilding met een combinatie van fysieke en mentale opdrachten.
Deze teambuilding is een combinatie van fysiek actieve en mentaal actieve opdrachten. De deelnemers kiezen vooraf hun activiteiten en stellen zo hun eigen teambuildingdag samen. Welke keuze je ook maakt, iedereen heeft je nodig! Doorheen de dag worden diverse activiteiten gepland outdoor indoor.
Duizenden kant-en-klare spelen KLJ. KLJ. Zoeken. Facebook. Twitter. LinkedIn. YouTube. Instagram. Site by Wieni.
Neem dan snel een kijkje in onze spelendatabank. Je vindt er meer dan 3000 kant-en-klare activiteiten in terug. Bovendien kan je filteren op onder andere: leeftijd, aantal deelnemers, terrein, soort spel, duur van het spel, enzovoort. Zo vind je voor al jouw leden dé geschikte activiteit.
Sint-Jozefhoeve Teambuilding.
Trefwoorden: teambuilding teambuilding boerderij teambuilding platteland boerderij platteland melkveebedrijf vergaderaccomodatie bedrijfsfeest teamwork bedrijfsuitjes outdoor activiteiten personeelsdagen familiedagen educatieve rondleidingen educatieve wandelingen teambuilding kempen teambuilding provincie antwerpen plattelandsbeleving spel en plezier samenwerking weidespelen plattelandsrecreatie groepsspelen melkveeboerderij locaties zaal verhuur verhuur zaal zaal huren zalen verhuur verhuur zalen zalen huren locatie verhuur verhuur locatie locatie huren locaties verhuur verhuur locaties locaties huren evenementlocatie evenementenlocatie eventlocatie teambuilding activiteit teambuilding activiteiten.
Ontdek onze originele teambuilding activiteiten!
De combinatie van de ontspannen sfeer van de teambuilding, het paard als metafoor en de locatie maken het mogelijk op een speelse manier vraagstukken in uw organisatie op te helderen. In teambuilding activiteiten met de paarden krijgen uw teamleden teambuilding opdrachten waar ze gezamelijk mee aan de slag gaan.
Teamopdrachten Teambuilding Family Days Kokima corporate events.
Spel zonder grenzen. Deze team activiteit heeft een afwisseling tussen leuke, actieve en inzichtelijke teambuilding opdrachten. Teambuilding in zijn meest pure vorm waarbij de groep centraal staat in een reeks team opdrachten. Kokima eventkasteel Kasteelstraat 16, 3723 Kortessem, Limburg België.