etw

Totaalorganisatie

Alles om van je Event een succes te maken

Wij zijn hifferman-events het oudste horeca bedrijf van Vlaanderen. De basis is gezet door de heer en mevrouw Thomson. Als opvolgers van onze ouders runnen wij hifferman-events.be.

Wij zijn 2 jonge ondernemers die streven naar perfectie.

Samenwerkend met sterke partners organiseren wij elk evenement tot in de puntjes. Gezien ons assortiment en doordat wij alles in eigen beheer hebben kunnen wij voor u overal een passende oplossing voor bieden.

Onze horeca en partyverhuur afdeling heeft zich de afgelopen jaren dermate ontwikkeld dat we nu met trots kunnen zeggen dat we het grootste assortiment in de regio hebben met de laagste prijs garantie.

HOE WERKT BESTELLEN?

Offerte aanvragen

U kunt bij ons grotendeels uw offerte-aanvraag compleet maken. Uw bedrijfsfeest bestaat bijvoorbeeld uit een pokertafel, een croupier en catering. U kunt dan een poker arrangement, een croupier en de juiste hoeveelheid catering in uw ‘offerte’ stoppen. Gebruik hiervoor de knop “Voeg toe aan offerte”.

Aanvraag offerte afronden

U dient uw contactgevens nog op te geven, incluis bedrijfsnaam en afleveradres. U hoeft uiteraard nog niet te betalen, dit is slechts een vrijblijvende aanvraag voor een offerte.

Wat gebeurt er vervolgens?

Onze Catering afdeling neemt telefonisch contact met uw op. Er kan dan vervolgens gekeken worden of de offerte nog bijgesteld moet worden en wanneer deze definitief gemaakt kan worden.